Dakas bæredygtighedsrapport for 2022 er udgivet

Dakas bæredygtighedsrapport for 2022 er netop udgivet.

Rapporten præsenterer vores indsats for at nedbringe miljøpåvirkninger, energiforbrug, CO2-udledning og skabe en sikker arbejdsplads. Den giver også indblik i vores centrale opgaver indenfor veterinær- og fødevaresikkerhed samt recirkulering af ressourcer.

Vi har struktureret rapporten efter ESG-principperne, så den indeholder kapitler inden for hovedområderne Environment (klima, miljø og ressourcer), Social (sociale forhold), og Governance (ansvarlig virksomhedsledelse). Dette er for at imødekomme EU’s direktiv for bæredygtighedsrapportering, som Daka bliver omfattet af fra og med regnskabsåret 2025.

Vi anerkender, at bæredygtighed spiller en stadig større rolle i virksomheder. Derfor kan alle interesserede få de nyeste indsigter i Dakas arbejde med at genanvende naturens ressourcer på en sikker måde:

Daka-Baeredygtighedsrapport-2022.pdf