Status: VIGTIGT. Ændring i weekenden uge 38

Produktionsplanen for weekenden her i uge 38 er i dag blevet ændret. Det betyder, at vi ikke kan lukke ned i weekenden, som det ellers var planen. Vi modtager i øjeblikket et stort antal dyr fra landbruget. For at håndtere dem, mens de er så friske som muligt, og med mindst mulig gene til følge, har vi vurderet, at det er nødvendigt at forarbejde dem i weekenden. Vi stræber altid efter ikke at producere i weekenden, hvilket også har kunnet lade sig gøre hen over sommeren, men i den kommende weekend er det desværre ikke muligt at holde produktionen helt lukket ned.

Produktionsplanen er derfor nu, at vi begynder at lukker ned fra kl. 15.00 og er helt lukket ned kl 19.00 lørdag. Søndag starter vi op igen kl. 19.00 i stedet for kl. 23.00, som ellers var planlagt.

Reparationen i den ene af råvarehallerne, der var planlagt til søndag, vil desuden blive udskudt til næste weekend.