Status: Weekenden uge 33 og indsats mod kloge måger

I den kommende weekend er produktionen nedlukket fra kl. 15.00 lørdag og vil starte op igen søndag kl. 23.00.

Indsats mod kloge måger
Vi arbejder på fabrikken løbende på at nedbringe lugtgenerne og for nyligt dukkede der problemer op fra en uforudset kant. En af medarbejderne fik på en af sine daglige runderinger, på området, øje på et par mistænkelige måger. Mågerne havde fundet ud af, at aktivere fabrikshallens automatiske porte ved at flyve forbi en sensor, som åbner porten. På denne måde fik mågerne adgang til fabrikshallen. Det er vi nu ved at få sat en stopper for.
Vi er meget på vagt over for diffus lugt, der blandt andet kan stamme fra åbne porte, og vi har derfor taget initiativ til, at de gamle sensorer er bliver erstattet af ny mågesikker teknologi. Det kræver, at der støbes sensorer til åbning af portene i nyetablerede betondæk, som kun kan aktiveres af lastbiler og gaffeltruck. Etableringen af betondæk er startet i denne uge og forventes færdigt i løbet af 2-3 uger, hvorefter den mågesikre automatik installeres.