Weekenden uge 14 og påsken

I den kommende weekend lukker produktionen på fabrikken lørdag kl 19.00 og åbner igen søndag kl 23.00. Som følge af hackerangrebet på Daka, har vi været nødsaget til at omdirigerer nogle råvarer fra en af vores andre fabrikker til fabrikken i Randers. Disse er opbevaret i råvarehallen i følge aftale med myndighederne og vil blive forarbejdet hurtigst muligt. Luften fra råvarehallen ventileres til et biofilter således, at det ikke giver anledning til øget lugt i omgivelserne.

I forbindelse med nedlukningen af fabrikken i påsken, foretager vi vedligehold af vores luftforbrændingsanlæg. I en kortere periode inden fabrikken standser driften inden påsken, vil den luft, der normalt behandles i lugtforbrændingsanlægget i stedet blive ledt til behandling i et biofilter. Dette kan muligvis give en lidt øget lugtudsendelse fra biofilteret eftermiddag/aften onsdag den 13. april.