Status: Lukket i påsken, nyt bulderhus og vedligeholdelse

Vi er i fuld gang med at forberede os til helligdagene i påsken. Derfor vil produktionen køre lørdag den 4. april indtil kl. 15.00, med opstart igen søndag morgen kl. 7.00. Dette gør vi for at sikre, at vi kan lukke ned kl. 7.00 Skærtorsdag. Produktionen på fabrikken vil være lukket henover påsken, men der vil fortsat være aflæsning af råvarer.

Bulderhus og vedligeholdelse
I løbet af denne uge vil portene blive monteret i et nyopført bulderhus, som minimere støjen fra vores blæsere. Det er huset på billedet herunder.

Visualisering
Det nyopførte bulderhus

I løbet af påskedagene vil der også være en del håndværkere på området, fordi vi skal have renoveret lugtforbrændingsanlægget. Samtidig er der desværre også behov for at reparere den ekstra ozon-generator, som vi fik installeret til behandling af luft efter lugtforbrændingsanlægget, i august sidste år. Heldigvis kører den netop udskiftede ozon-generator, der behandler luften fra biofiltret, på fuld kraft.