Status: Ny hjemmeside og løbende information

Velkommen til www.dakairanders.dk.

Så er vil klar med den officielle lancering af dakairanders.dk. På baggrund af dialog med borgere og politikere i og omkring Randers, har vi i Daka valgt at øge informationsniveauet omkring, hvad vi går og laver på Dakas fabrik i Randers.
Her på siden vil du løbende kunne finde både presseomtaler og opdateringer fra fabrikkens ledelse, oftest i form af en status fra mig omkring de seneste tiltag, forbedringer og udfordringer. Herudover kan du læse om hvem Daka er, og hvordan vi arbejder med miljø og teknik på fabrikken.

Vi håber du vil følge med, og vi vil selvfølgelig løbende udvikle på siden og formatet, så det bliver til mest mulig gavn for så mange som muligt.

Du har mulighed for at tilmelde dig notifikation via mail, når der kommer opdateringer her på siden Klik her.

Venlig hilsen
Martin – Fabrikschef Daka i Randers